• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Root Cell Pharma Orjinal Anabolik Steroid Nereden Alınır

Root Cell Pharma Orjinal Anabolik Steroid Nereden Alınır

Bu makale, vücut geliştiricilerinin Root Cell Pharma Orjinal Anabolik Steroid Nereden Alınır yarışmaya hazırlanırken veya herhangi bir geliştirme döngüsü sırasında kardiyo yapabilecekleri bir stratejiyi ele almaktadır.


Kardiyovasküler çalışma, kalbin kan pompalama yeteneğini geliştirir ve hücrelere oksijen alımını artırır. Formda olan bir kişi, hem egzersiz hem de dinlenme dönemlerinde fit olmayan bir kişiye göre daha fazla yağ yakabilir. Vücut geliştiriciler genellikle kalori harcamasını artırarak yağı azaltmanın veya yağı azaltmanın bir yolu olarak kardiyovasküler eğitimi kullanırlar.


Bir vücut geliştirme yarışması için diyet yaparken, Root Cell Pharma Orjinal Anabolik Steroid Nereden Alınır asıl amaç kas miktarını korurken yağ yakmaktır. Aldığımız kalori miktarı azaldığından kas kaybı muhtemeldir. Kas kaybı korkusu, birçok vücut geliştiricinin ne tür bir kardiyo, ne zaman ve ne kadar yapılması gerektiği konusunda tereddüt etmesine neden olur. Bu makale, vücut geliştiricilerinin yarışmaya hazırlanırken veya herhangi bir geliştirme döngüsü sırasında kardiyo yapabilecekleri bir stratejiyi ele almaktadır.


Ağırlıklı Çalışma Günlerinde Düşük Yoğunluklu Kardiyo

Yukarıda belirtildiği gibi, vücut geliştiriciler kalori harcamalarını artırmak için sıklıkla kardiyo kullanırlar. Düşük yoğunluklu kardiyo, hem ağırlık antrenmanından önce hem de sonra iyileşme sürecine müdahale etmeden daha fazla kalori yakar.


Düşük yoğunluklu kardiyo, yüksek yoğunluklu veya yüksek yoğunluklu aralıklı kardiyo (HIIT) kadar enerjik değildir. Ağırlık antrenmanından önce bir HIIT antrenmanını tamamlamak, kaldırdığınız ağırlık performansını azaltacağından çok zor olacaktır veya bu işlemi ağırlık antrenmanından sonra tamamlamak çok yorucu olabilir.


Amaç, vücudu sağlıklı ve yaralanmalardan uzak tutmaktır. Yaralanırsanız, eğitiminiz boşa gidecek. Bu nedenle, ağırlık antrenmanı günlerinde düşük yoğunluklu kardiyo yapmak daha uygundur. Root Cell Pharma Orjinal Anabolik Steroid Nereden Alınır Çoğu insan ağırlık antrenmanından ayrı olarak kardiyo yapamaz, bu da spor salonuna iki kez gitmek anlamına gelir ki bu pratik değildir. Bu yüzden benim tavsiyem ağırlık antrenmanından önce veya sonra kardiyo yapmak.

Ağırlık antrenmanından önce veya sonra kardiyo yapmak kişisel bir tercihtir. Unutma, asıl amacın biraz ağır ağırlık çalışması yapmak. Ağırlık öncesi antrenman kardiyo performansınız için zararlıysa, bunu sizin için daha sonra yapmak daha iyidir. Kardiyo yapamayacak kadar yorgun veya sıkılmış hissediyorsanız, ağırlık antrenmanından önce kardiyo yapmanız sizin için daha iyidir.